Αποφοίτηση-Χιονογιορτή του «Anilio Ski School»

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Η νεοσύστατη Ακαδημία «Anilio Ski School» του Anilio Park, ολοκλήρωσε το πρόγραμμα εκμάθησης σκι με την εκδήλωση αποφοίτησης και τη «Χιονογιορτή», που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 31 Μαρτίου 2018 στο Anilio Park και στο Chalet Chamois.
Το Πρόγραμμα ξεκίνησε στις 27 Ιανουαρίου και στο διάστημα των δύο μηνών, πραγματοποιήθηκαν 12 αναβάσεις (ολοήμερες προπονήσεις στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ανηλίου).
Το πρώτο τμήμα αρχαρίων της Ακαδημίας συμπλήρωσαν μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου, καθώς και ένας φοιτητής. Οι εκπαιδευτές, Ευθύμης Παπαθεοδώρου και Δημήτρης Τζιμόπουλος, σχεδίασαν με επιμέλεια και φροντίδα το πρόγραμμα των προπονήσεων, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί με επιτυχία στο προβλεπόμενο διάστημα. Οι μαθητευόμενοι είναι πλέον έτοιμοι να ενταχθούν σε ένα ανώτερο επίπεδο χιονοδρομίας, πιο τεχνικό και αθλητικό.
Στόχος της «Anilio Ski School» δεν είναι μόνο η γνωριμία με τη χιονοδρομία, αλλά η διαμόρφωση δια βίου επαφής με τη φύση και το βουνό, προκειμένου οι μαθητευόμενοι να αναπτύξουν ατομικές και κοινωνικές δεξιότητες, ανακαλύπτοντας την αυθεντικότητα του χιονισμένου τοπίου. Τα χαμόγελα των παιδιών και οι εμπειρίες που βιώσαν το διάστημα αυτό, μας το επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο και μας ενθαρρύνουν για τη συνέχεια και το μέλλον της Ακαδημίας.[/vc_column_text][vc_gallery interval=”3″ images=”8936″ img_size=”full” css_animation=”fadeIn”][/vc_column][/vc_row]

No data was found

LIVE ΚΑΜΕΡΕΣ

OFFICIAL

SNOWREPORT

Η χιονοδρομική περίοδος 2022-23 έχει ολοκληρωθεί!

Το Anilio Park για το επόμενο διάστημα θα παραμείνει κλειστό
εκτός έκτακτων περιστάσεων (πχ εκδηλώσεις, αγώνες, parties κ.α.)

Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας για μία ακόμη χρονιά!