ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ANILIO PARK

Ανεβασμένο στην κορυφή της Πίνδου, με συγκριτικό πλεονέκτημα την εύκολη και άμεση πρόσβαση μέσω της Εγνατίας Οδού (μόλις 7χλμ από την Έξοδο Ανηλίου), υπηρεσίες αποχιονισμού επί 24ώρου βάσεως, καθαρό και ασφαλές οδικό δίκτυο, το Anilio Park αποτελεί ένα ξεχωριστό σημείο συνάντησης για σκι, χιονοδρομίες, trekking, ορειβασία, ποδηλασία, εναλλακτικούς τρόπους χαλάρωσης και διασκέδασης, στο γεωγραφικό κόμβο Μακεδονίας-Ηπείρου-Θεσσαλίας.

 

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Ανηλίου ξεκίνησε να λειτουργεί το 2012 και αποτελεί το νεότερο χιονοδρομικό κέντρο στην Ελλάδα. Η Εταιρεία «My Adventure –Event Organizer Pro» ανέλαβε τη διαχείριση του Χ.Κ το Νοέμβριο του 2017, το οποίο επέκτεινε και αναδιαμόρφωσε πλήρως. Ανακαίνισε το Chalet και πρόσθεσε νέες κτηριακές υποδομές.
 
Επενδύοντας σε ένα μακροχρόνιο σχεδιασμό, η My Adventure μετονόμασε το χιονοδρομικό κέντρο σε Anilio Park, συστήνοντας την ιδέα ενός ολοκληρωμένου Πάρκου στο φυσικό περιβάλλον, γεμάτο ζωή και δράση για ενήλικες, παιδιά, οικογένειες, επισκέπτες, που αγαπούν το βουνό και τις ορεινές δραστηριότητες όλες τις εποχές του χρόνου.
Η Εγνατία Οδός σάς οδηγεί απευθείας στο Anilio Park, σε υψόμετρο 1.850μ (βάση 1.680μ), μόλις 7χλμ από την Έξοδο Ανηλίου, μέσα από το δάσος με θέα τα χωριά Ανήλιο και Μέτσοβο αντικριστά.
Ο δρόμος είναι ασφαλτοστρωμένος και ο Δήμος Μετσόβου με την Περιφέρεια Ηπείρου συνεργάζονται αποτελεσματικά στα θέματα συντήρησης και αποχιονισμού, με τις τεχνικές υπηρεσίες να είναι σε ετοιμότητα καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα.

ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΟ ANILIO PARK

Την Άνοιξη και το Καλοκαίρι το τοπίο αλλάζει, το δάσος αποκτά τα φυσικά του χρώματα με την οξιά, το πεύκο και το έλατο να κυριαρχούν, σε έκταση περίπου 22.000 στρεμμάτων.

Οι εντυπωσιακές εναλλαγές της φύσης, η κορυφή που προσκαλεί τον επισκέπτη σε μια μοναδική θέα προς την Τύμφη, τον Όλυμπο, τα Τζουμέρκα και το Γράμμο, σε συνδυασμό με την πρωτόλεια ομορφιά του τοπίου, μας ενέπνευσαν στη δημιουργία του Anilio Park. Εκτός από την ανάπτυξη και διαμόρφωση της χιονοδρομικής κουλτούρας, ο σχεδιασμός μας είναι η ποιοτική αξιοποίηση της περιοχής, προσφέροντας εναλλακτικές και δημιουργικές δραστηριότητες, ενώνοντας ανθρώπους κάθε ηλικίας που αγαπούν την άθληση, τη χαρά της συμμετοχής, την ψυχαγωγία στο φυσικό περιβάλλον.

No data was found

LIVE ΚΑΜΕΡΕΣ

OFFICIAL

SNOWREPORT

Το Chalet Chamois
σας περιμένει
το Σάββατο 16/12/23
και την Κυριακή 17/12/23
για καφέ & σνακ!