Η προστιθέμενη αξία της επιτυχημένης συνέργειας

«Εάν όλοι κινούνται προς τα μπρος συγχρονισμένα, τότε η επιτυχία έρχεται από μόνη της». Τα λόγια του Ηenry Ford άνοιξαν ένα κανάλι συνεργασίας με προοπτική, στη σωστή χρονική συγκυρία, ανάμεσα σε δύο εταιρείες που μοιράζονται τις αξίες της εξέλιξης και αναβάθμισης υπηρεσιών, της ανάπτυξης και της κινητικότητας, συμβαδίζοντας με τις ανάγκες της κοινωνίας και των μελών της.

H «ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ α.ε.β.ε» που μετράει ήδη 46 χρόνια στο χώρο της αυτοκίνησης, ενώνεται με τη MY ADVENTURE-Event Organizer Pro, δείχνοντας έμπρακτα, ότι η ιδέα της συνέργειας λειτουργεί αποτελεσματικά και ουσιαστικά επιφέροντας κοινά και αμοιβαία οφέλη στον αναπτυξιακό-επιχειρησιακό τομέα, τα οποία επιστρέφουν πολλαπλάσια στην κοινωνία.

Παράλληλα, με την «Aegagros Adventures», τη νέα δραστηριότητα της επιχείρησης «ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ α.ε.β.ε», στον τομέα του τουρισμού και των καθοδηγούμενων εκτός δρόμου περιηγήσεων, οι δύο εταιρείες εναρμονίζονται απόλυτα προς την προβολή και ανάπτυξη της περιοχής της Ηπείρου, με σκοπό την προώθηση της σπάνιας βιοποικιλότητας και της φυσικής ομορφιάς της περιοχής. Η σύμπραξη με την «ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ α.ε.β.ε», με πρώτο σταθμό το Χιονοδρομικό Κέντρο Ανηλίου-Anilio Park, το επετειακό 10ο Zagori Mountain Running, και το Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο της πόλης των Ιωαννίνων, που αποτελούν τρία σπουδαία και συνεχή project της Μy Adventure, διαγράφεται πολλά υποσχόμενη, βάζοντας τα θεμέλια για μία δια βίου συνέργεια.

 

No data was found

LIVE ΚΑΜΕΡΕΣ

OFFICIAL

SNOWREPORT

Το Chalet Chamois
σας περιμένει
το Σάββατο 16/12/23
και την Κυριακή 17/12/23
για καφέ & σνακ!