Το Anilio Park επισκέφθηκαν, ο Πρόεδρος της Ν.Δ και ο κορυφαίος παίκτης του μπάσκετ Φραγκίσκος Αλβέρτης

[vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”31654,31655,31656,31657,31658,31659,31660″][vc_column_text]Το Anilio Park επισκέφθηκαν ο Πρόεδρος της Ν.Δ κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και ο κορυφαίος παίκτης του μπάσκετ κ. Φραγκίσκος Αλβέρτης.

Το Anilio Park υποδέχθηκε με χαρά την Παρασκευή τον Πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος ξεναγήθηκε στις ανανεωμένες εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού κέντρου, έκανε ορειβατικό σκι και εντυπωσιάστηκε, όπως μας ανέφερε, από την μοναδική ομορφιά που αντίκρισε όταν ανέβηκε στην κορυφή της «όμορφης ράχης» του Ανηλίου.

Ο κος Μητσοτάκης δοκίμασε και τα γευστικά τοπικά εδέσματα που ετοίμασε ο chef του Chalet Chamois και αναχώρησε με τις καλύτερες εντυπώσεις από τις υψηλού επιπέδου παροχές του Anilio Park προς τους επισκέπτες. Όπως ανέφερε: «οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού κέντρου σε συνδυασμό με την άνετη και ασφαλή πρόσβαση, θα συμβάλλουν περαιτέρω στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής η οποία διαθέτει μοναδική φυσική ομορφιά!«.

Το χιονισμένο τοπίο του χιονοδρομικού κέντρου και την φιλόξενη ατμόσφαιρα του Chalet Chamois χάρηκαν επίσης, ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας του ΠΑΟ Φραγκίσκος Αλβέρτης με τον παλιό συμπαίκτη του Γιώργο Καλαϊτζή και την παρέα τους.

Η επίσκεψή τους μας χαροποίησε ιδιαίτερα και τους ευχαριστούμε![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Τρέχουσες συνθήκες

Τελευταία χιονόπτωση: 05/02/23
Ύψος χιονιού: 120 cm
θερμοκρασία: -8 °C
Κατάσταση χιονιού: Κρύο άριστο
Άνεμος: Βόρειος - Απνοια
Ορατότητα: Άριστη
Oδοστρώμα: Ανοιχτό (Δεν απαιτούνται αλυσίδες)
(Τελευταία ενημέρωση: 2023-02-05)

LIVE ΚΑΜΕΡΕΣ

OFFICIAL

SNOWREPORT