[vc_row][vc_column][vc_column_text]Ένα menu υψηλής γαλλικής γαστρονομίας, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την Τετάρτη 21 Μαρτίου στο “Chalet Chamois” του “Anilio Park” οι επισκέπτες, με την ευκαιρία της 4ης διοργάνωσης του «Goût de France – Good France», που εορτάζει την γαλλική γαστρονομία σε όλον τον κόσμο. Ο σεφ του Chalet Chamois, Γιάννης Χρηστίδης ,κατάφερε να παντρέψει την γαλλική κουζίνα με εξαιρετικά τοπικά προϊόντα προσφέροντας μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία υψηλών απαιτήσεων την οποία απόλαυσαν οι παριστάμενοι στο ατμοσφαιρικό περιβάλλον του εστιατορίου με θέα το χιονισμένο τοπίο!
Το “Chalet Chamois” συμμετείχε μαζί με ακόμη 82 εστιατόρια από την υπόλοιπη Ελλάδα, στην εκδήλωση «Gout de France – Good France» την οποία διοργάνωσε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το γαλλικό Υπουργείο Ευρώπης και Εξωτερικών Υποθέσεων, με στόχο να γιορτάσουμε όλοι μαζί την ίδια μέρα τη γαλλική κουζίνα, τις παραδόσεις και τις αξίες των γεύσεων της Γαλλίας.
Αξίζει να σημειωθεί πως το εστιατόριο “Chalet Chamois” του “Anilio Park”, εκπροσωπήθηκε στην δεξίωση που παρέθεσε ο Πρέσβης της Γαλλίας στην Ελλάδα Christophe Chantepy, την Δευτέρα 19 Μαρτίου, στην Πρεσβευτική κατοικία, κατά την διάρκεια της οποίας οι πολυπληθείς προσκεκλημένοι του Εξοχώτατου Πρέσβη είχαν την ευκαιρία να να γνωρίσoυν από κοντά το ταλέντο των ελληνικών εστιατορίων, που συμμετείχαν φέτος στο «Goût de France – Good France» και τα οποία είναι περισσότερα από κάθε άλλη χρονιά, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και ο ίδιος ο Πρέσβης, στον εξαιρετικά ενδιαφέροντα χαιρετισμό του, κατά τη διάρκεια της εορταστικής αυτής βραδιάς.
(Photo gallery: “menu” Frixos Mavromatis)
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”25035,25034″ img_size=”300×300″][/vc_column][/vc_row]